Haberler

İletişim : 0 332 342 14 44 E-mail: bilgi@ktb.org.tr      Tarih : 03.08.2021     Okunma Sayısı : 8201

Konya Ticaret Borsası, orman yangınlarının devam ettiği Antalya'nın Manavgat ilçesine hayvancılıkla uğraşan vatandaşların yem ihtiyaçları için 2 adet yardım TIR'ı gönderdi.

Ülkemizin yüreğini yakan orman yangınlarından olumsuz etkilenen vatandaşlar için Konya Ticaret Borsası (KTB) harekete geçti. Yangının devam ettiği Manavgat'ta hayvancılıkla uğraşan vatandaşların yem ihtiyaçları için bölgeye 2 adet yardım TIR'ı gönderildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangınında hayvancılıkla uğraşan üreticilere yardım için, 2 TIR yem gönderdiklerini belirten Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, "Borsa olarak, ülkemizin yüreğini yakan orman yangınlarının yaşandığı bölgede hayvancılıkla uğraşan kardeşlerimizin yem ihtiyaçları için yardım TIR'larımızı yola çıkardık. Üreticilerimizin yangında hayvanları telef olurken, saman ve hayvan yemlerinin bulunduğu ağıl ve depoları da yandı. Bu nedenle hayvanlarına yem temini noktasında büyük bir sıkıntı yaşıyorlar. Onların bu zorlu günlerinde yaralarının sarılmasına yardımcı olmak için yem yardımında bulunuyoruz. Gönderdiğimiz yemler bölgede kurulan yardım toplama merkezi görevlilerine teslim edildi. İhtiyaç halinde yardım malzemelerini bölgeye göndermeye devam edeceğiz" dedi.

"Bu zorlu günleri de birlik ve beraberlik içinde aşacağız, yaraları saracağız" diyen KTB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, "Manavgat başta olmak üzere yangınlardan etkilenen tüm şehirlerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenab-ı Allah, ülkemizi her türlü felaketten muhafaza eylesin" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Haber Arşivi

Kazakistan Cumhuriyeti Tarım Bakan Yardımcısı Azat Sultanov ve beraberindeki heyet, Konya Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Konya Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Kazım Küçükçöğen, dost ve k ...
Devamı

Konya iş dünyasını temsil eden Konya Ticaret Odası (KTO), Konya Ticaret Borsası (KTB) ve Konya Sanayi Odası (KSO) ortak bir açıklama yaparak, son dönemde özellikle bazı sektörlerde etkileri çok fazla ... Devamı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal ve beraberindeki heyet Konya Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Elektronik Satış Salonu'nda incelemede bulunan TMO Ge ...
Devamı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklama yapan Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, "Türkiye'yi karanlığa dönüştürmek isteyenlerin kendileri yerle yeksan oldu" dedi.
Devamı

Elektronik Ürün Senedi (ELÜS) işlem faaliyetlerini yürütmek üzere yeniden yapılanan BorsaKonya Ürün Piyasası Aracı Kurumu (ÜPAK) AŞ, tarımsal emtia işlem piyasasına hız ve derinlik getirecek, daha faz ... Devamı